MARDİN / KIZILTEPE - Bektaşı İlkokulu

Bektaşı İlkokulu

Bektaş Mahallesi / Kızıltepe / MARDİN
Vizyon
Okul Müdürlüğümüzün misyon, vizyon, temel ilke ve değerlerinin oluşturulması kapsamında öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, velilerimiz, çalışanlarımız ve diğer paydaşlarımızdan alınan görüşler, sonucunda stratejik plan hazırlama ekibi tarafından oluşturulan misyon, vizyon, temel değerler; okulumuz üst kurulana sunulmuş ve üst kurul tarafından onaylanmıştır.
Misyon
Çağın ve geleceğin becerileriyle donanmış, bilime sevdalı, kültüre meraklı ve duyarlı, nitelikli, akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarıları her kesim tarafından kabul edilmiş ahlaklı bireyler yetiştiren ve ilçemizde tercih edilen bir okul olmaktır.
Öğretim Şekli :Normal öğretim
Soba
Uydu İnternet (VSAT)
Servis
Ulaşım öğrenci servisi ile sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Okulumuzu tercih edecek Okul öncesi öğretmenlerinin dikkatine. Okulumuz merkeze 18 km dir. Ulaşım servis ile sağlanmaktadır. Servis ücreti güncel fiyatı 750 tldir. Okulumuz sobalıdır. Anasınıfımız parkelidir. Malzeme sıkıntısı bulunmamaktadır. Öğrenci sayısı ortalama 10-15’tir. Yani norm fazlası olma durumunuz yoktur. Kızıltepede kiralar ortalama 2000 -4000 arasıdır. Kızıltepe ilçemiz Mardin merkeze 20 km’dir. Bilgiler 03/05/2023 tarihinde güncellenmiştir.
18 km